Щура, цветна, весела – сватбата на Яна и Сашо в Копривщица

Организацията на тази сватба започна по щур начин, явно така е било писано и да продължи:) Сашо ми се обади часове след като родих втория си син и още бях в болницата:) Видяхме се известно време след това, когато си бяха дошли в България:) Още тогава беше ясно, че предстои една много весела и позитивна сватба, защото щом младоженците са такива, няма как и приятелите им да не са:). А за да стане хубаво едно тържество най-важни са хората.

Детайлите уточнявахме в движение, всичко вървеше гладко, а междувременно Яна и Сашо се преместиха да живеят от един континент на друг. Така на края в Копривщица се събраха хора от цял свят. Времето беше типично копривщенско – никога не знаеш какво ще бъде в следващите 2 часа 🙂 Валя, за да разхлади. После спря, за да даде път на слънцето, което да огрее околните хълмове и да създаде приказна гледка за фон на коктейла. Е, след коктейла, реши пак да повали и тук искам пак да кажа огромно “благодаря” на всички гости, които се впуснаха да ни помагат, за да пренесем и оправим всичко от вън вътре. Яна и Сашо имат невероятни приятели и знам, че са много щастливи с тях!

Стели от Левеке Дизайн пък за отрицателно време създаде същата красота и уют, в ресторанта, които беше сътворила за тържеството на открито – магьосница си Стели!

Мони и Ети от Перфета създадоха ужасно вкусни шоколадови изкушения пред очите на всички гости, момичетата и момчетата от В Шоплука вдигнаха гостите на крака с изпълнението си, а за завършек на вечерта булката духна свещичките на тортата за рождения си ден:)

А, за да може освен да разказваме и да показваме Ясен Жеков от www.thelastfolder.com засне всичко за идните поколения:)

Предишен Следващ

Оставете отговор