Морски бриз носещ любов – сватбата на Нели и Браян

Лятото наднича през прозорците и слънцето гали морския пясък. Безкрайната синева, цъфналата лавандула, песента на щурчетата- прекрасен фон за сватба изпълнена с любов, усмивки, танци, нежност и красота. Сватба по детски чиста, случила се точно в най-веселия ден, денят на малчуганите:)

На фона на морето Нели и Браян си казаха “да” и се обещаха един на друг. А после, в прегръдката на Созопол, се венчаха в старинната църква Свети Георги.

И настана време за красиви снимки, много веселба и приятни моменти с любими хора.

Всичко това улови Бони Бонев в чудните си снимки. За красотата и изяществото се погрижи вълшебницата Стели от Левеке Дизайн. DJ Веско направи вечерта незабравима, изпълнена с много танци и усмивки, Нина помогна да прекрачим езиковата бариера, Дани и Ася направиха нежните грим и прически, а ние от Черга се постарахме всичко това да стане възможно.

 

 

Предишен Следващ

2 коментара (добавете вашия?)

  1. Анелия
    Aug 25, 2017 @ 17:53:12

    Вени,

    Благодаря ти от цялото си сърце за всичко, което направи Нашият Ден да се случи красиво, естествено, плавно и впечатляващо 🙂

    Благодаря ти за дългите разговори до полунощ, за времето отделено от уикендите ти, за бързите реакции, и за усещането, че мога да ти имам доверие, което с работата си за нас ми създаваше. От сърце Благодаря!

    Сигурна съм, че чувствата на благодарност, описани по-горе се споделят и от половинката ми 🙂

    Бих препоръчала работата ти на всяка бъдеща булка 🙂

    Успех и вдъхновение ти желая!

    Анелия

  2. Venny
    Aug 28, 2017 @ 22:34:53

    Нели, аз също благодаря! Казаното от теб осмисля труда ни и ни вдъхновява и усмихва!
    Вени

Оставете отговор