Полъх от Родопите, любов и много красота – сватбата на Женя и Дейв

Дойде време да покажа и сватбата, която бе за мен едно забавно предизвикателство. Може би защото търсенето на идеалното кътче от Родопа планина се оказа не толкова проста задача, или защото трябваше да съвместия автентичните сватбени традиции с модерните ритуали без да ги преплитам или ощетявам едното за сметка на другото…  И се получи, една уникална, весела, красива и незабравима сватба:) Трябва да изкажа искрени благодарности на Времето – макар цяло лято да беше намръщено и мокро, в сватбения ден се представи подобаващо:) Пъстрите носии на гостите, нежната красота на Женя и усмихнатият чар на Дейв се съчетаха идеално с огранята от слънцето Родопа планина,  аромата на билки и песента на гайдите.

А по залез слънце планината се преобрази, Женя се превърна в бяла самодива и заедно с Дейв се смяха, танцуваха и целуваха чак до зори:)

И аз бях там и аз се смях и веселих… сега е ваш ред.

И тази емоция щеше да е невъзможна без самодивските способности на Стели от Левеке дизайн, която чрез цветята съумя да сътвори два свята в една сватба. Без красивите снимки на Нели Прахова и операторското майсторство на Бони Бонев всичко казано до тук щеше да остане само в спомените:)