Полъх на лято, докосване до природата – сватбата на Ели и Брандон

Ето я и нея – първата ни сватба във Велико Търново, по-точно в Арбанаси. След дълго търсене на правилното място се спряхме на хотел с ресторант, голяма зелена градина и красива гледка към Царевец:) И там сътворихме приказката на Ели и Брандон – с всички детайли, за които си бяха мечали – да има нещо българско, старинно, да има нещо което да ни докосва до природата, да бъде цветно и стилно. Без Стели от Левеке Дизайн, това нямаше как да се случи – визията, атмосферата – благодаря мила! Както се вижда от прекрасните снимки на Жоро Величков този ден беше един много усмихнат ден. Малка бележка ( част от снимките са дело на Черга, ама те си личат, доста далеч са от качеството на Жоровите:).

И както бях обещала (нали съм с връзки;)) времето беше на наша страна… но стига съм приказвала, приятно гледане:)

 

Предишен Следващ

2 коментара (добавете вашия?)

  1. Елена
    Nov 10, 2013 @ 06:40:56

    Аз съм Елена и искам и тук да изкажа истинската си благодарност за цялата работа по сватбата, свършена от агенция “Черга.” Макар и да имахме много амбициозни за реализиция от такова разстояние планове, те ни помогнаха да ги направим реалност. Мога да пиша с часове за страхотия професионализъм, високото ниво на комуникация и стремежът всичко да бъде перфектно. Но сам по себе си мисля говори фактът, че месеци след сватбата ние останахме приятели с нашия екип и продължаваме да общуваме. Мисля, че малко булки могат да се похвалят със същото … Благодарим за прекрасните емоции и незабравимия ден!

  2. Venny
    Nov 10, 2013 @ 21:08:01

    Мерси Ели!!! За нас беше удоволствие да организираме сватбата ви и продължава да е удоволствие, че станахме приятели:) прегръдки!

Оставете отговор